top of page

Spellen huren?

Of je nu een familiebijeenkomst, bedrijfsuitje of schoolfeest plant, het huren van spellen bij Topsprong voegt gegarandeerd een extra dimensie van plezier toe aan je speciale dag. Onze spellen zijn zorgvuldig geselecteerd en ontworpen om mensen van alle leeftijden en vaardigheidsniveaus te vermaken, van jong tot oud.

Het huren van spellen bij Topsprong is eenvoudig en moeiteloos. Blader door ons diverse assortiment online, kies de spellen die het beste passen bij je evenement en reserveer eenvoudig via onze gebruiksvriendelijke website. Ons toegewijde team staat klaar om je te helpen bij elke stap van het proces, van advies over het selecteren van de juiste spellen tot het regelen van de levering en installatie op de dag van je evenement.

Met Topsprong als je partner in plezier, kun je er zeker van zijn dat je evenement een groot succes wordt. Dus waar wacht je nog op? Voeg wat extra plezier toe aan je feest en huur vandaag nog spellen bij Topsprong!

Laat het feest beginnen!
indoorgolf.jpg

Minigolf

Topsprong beschikt ook over een minigolf/midgetgolf. Deze kunnen zowel indoor als outdoor geplaatst worden waardoor  regenweer geen enkel probleem vormt.

Inclusief golfbanen, sticks en ballen. Speelvelden hebben een afmeting van 250cm bij 60cm.

Indien gewenst kan je ook over scorekaarten beschikken.

10 Holes

- 1 dag €180

- 2 dagen €275

20 Holes

- 1 dag €350

- 2 dagen €460

Offerte aanvragen
4694781.jpg

Archery Tag

Dit is een spel waar men op elkaar moet schieten met zachte pijlen. Als je één keer geraakt bent, is die ronde voor jou gedaan.  Je kan dit in teamverband spelen of ieder voor zich. Topsprong heeft fiche's waarop verschillende spelen worden uitgelegd. Deze krijg je mee als je de archery tag huurt bij topsprong.

Je kan dit huren met of zonder hindernissen.

1 set archery tag van topsprong bevat: 1 helm + 1 boog + 1armbeschermer + 2 pijlen

Je kan bij topsprong ook hindernissen huren aan 10 euro/stuk.

Ook kan je doelen huren bij topsprong aan 10 euro/stuk.

€10/stuk

Offerte aanvragen
biathlon_klein.jpg

Biathlon

Biathlonsimulator werkt via lasertechnologie, 100% veilig en overal inzetbaar. Eén set bestaat uit een geweer en een doel met 5 rozen. Telkens je in de roos schiet licht de roos groen op. De bedoeling is om zo snel mogelijk de 5 targets groen te krijgen, goed mikken is dus de boodschap. De moeilijkheidsgraad en de schietafstand kan je aanpassen. De afstand mag maximaal 10m bedragen.

Dit is ook zeer leuk in combinatie met lopen of fietsen, bv. eerst 1km lopen tot aan de schietstand, zo snel mogelijk de targets proberen te raken

1 geweer/dag: €80

1 geweer/2dagen: €120

2 geweren/dag: €150

2 geweren/2dagen: €220

3 geweren/dag: €220

3 geweren/2dagen: €300

4 geweren/dag: €290

4 geweren/2dagen: €400

5 geweren/dag: €360

5 geweren/2dagen: €500

6 geweren/dag: €430

6 geweren/2dagen: €540

Offerte aanvragen
Topsprong (5).jpeg

Lasershooting

Dit zijn speelgoedgeweren die vanaf de leeftijd van 7 jaar mogen gehanteerd worden. Je kan dit spel eventueel al beoefenen met 2 spelers, echter hoe meer spelers, hoe meer spelplezier.

Het doel van dit spel is om zo snel mogelijk iedereen van de tegenpartij uit te schakelen. Dit door hen enkele keren te treffen aan de voorkant of aan de zijkant van het geweer. Als iedereen van 1 ploeg er uit ligt krijgt de andere partij één punt en wordt er herbegonnen. Ook hebben wij maskers ter beschikking als spelvariant. Wanneer men speelt met de maskers zorgt dit voor een extra/ander doelwit.

Bij de geweren wordt gebruik gemaakt van onzichtbaar infraroodlicht. Dit is hetzelfde soort licht als dat van uw tv-afstandsbediening.

8 geweren/dag 60€

16 geweren/dag 120€

24 geweren/dag 180€

2 maskers 20€

Offerte aanvragen
Knotshockey (3).jpeg

Knotshockey

Ontdek knotshockey, een boeiende variant van hockey met een twist! Onze sticks zijn voorzien van een dikke mousse onderkant voor een unieke speelervaring, terwijl de bal groter en zachter is dan de traditionele hockeybal. Kom en ervaar de opwinding van knotshockey vandaag nog!

1 set (2x6 sticks) knotshockey €85

1 set met 2 doelen €105

Offerte aanvragen
Vier op een rij.jpg

Vier op één rij

Op zoek naar een leuke activiteit voor een feestje of evenement? Huur nu de klassieker 'Vier op één rij' aan en beleef urenlang plezier met vrienden en familie. 

€20 - 1 dag

Offerte aanvragen
Popcornmachine_small.jpg
suikerspin.jpg

Suikerspin- en popcornmachine

Voeg een vleugje zoetheid toe aan je verjaardagsfeestje, evenement, schoolfeest of opendeurdag met de suikerspin- of popcornmachine. Voor slechts €80 per machine per dag huur je een van onze machines, inclusief 25 porties. Voor elke extra 25 porties wordt er €20 extra in rekening gebracht. Deze prijzen gelden voor afhaling. Combineer je de huur van een machine met een springkasteel, dan is de levering gratis. Maak van je evenement een onvergetelijke en smakelijke ervaring met Topsprong!

€80 - 1 dag per machine, inclusief 25 porties

€20 - meerprijs per 25 porties

Offerte aanvragen
bottom of page